Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Hadade Carmen Ileana

1965 - 2021
Oradea
Hadade Carmen Ileana

Pentru mine mama a fost și va rămâne mereu un prieten de nădejde, care a fost mereu lângă mine și la bine și la greu, a fost mereu omul acela pe care te puteai baza,  omul acela care niciodată nu se supăra pe tine, omul acela căruia oricât de greu i-ar fi fost era acolo, era lângă mine.

Pe lângă faptul că a fost o mamă de milioane, a fost o bunică incredibilă, o bunică minunată, o bunică care își iubea nepotul mai mult decât propria viață.

Din păcate a mers prea repede dintre noi, dar pentru noi nu a plecat, e îngerașul din spatele nostru, care mereu ne va veghea, mereu ne va da un sfat, mereu va zice : ,,Vă iubesc, copii mei '',  așa cum ne zicea mereu. O vom iubi mereu și, cum zice fiul meu, nepoțelul ei: ,,Tati, nu mai plânge,  buni nu a murit .... bunica s-a transformat într-un înger și stă pe un norișor și ne veghează mereu. O să vezi că totul va fi bine”. Exact aceste cuvinte mi le-a spus fiul meu, un băiețel de 6 ani, de care bunica mai mult ca sigur că acolo, de la Doamne Doamne, e foarte mândră de el, foarte mândră de noi, așa cum am fost și cum vom fi. Și noi mândrii de ea.

Odihna liniștită tuturor mamelor, bunicilor plecați de lângă noi . 

Plantat cu dor în amintire de către Hadade Bogdan.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-20 15:45:16

    Surioară, mi-e dor să te strâng în brațe, să te pup, să-ți spun că te iubesc. Mi-e dor, mi-e mult prea dor să te văd, surioară, să îți aud glasul, să-ți văd chipul tau frumos și ochii blânzi și calzi. Te văd oriunde privesc, îți văd chipul, privirea caldă și zâmbetul tău ce lumina orice încăpere. Unde să te caut, să te găsesc, surioară?UNDE? Nu am să înțeleg de ce D-zeu ne-a pedepsit așa de rau. MI-E DOR DE TINE!!💗

  • Adaugat in data: 2023-04-21 05:23:29

    Foarte frumoase cuvinte.... Dorul de mama nu îl poate înlocui nimeni și nimic... Fii tare, Bogdi. Pupici😥🥰

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.