Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Daniel Gherman

1976 - 2021
Brașov
Daniel Gherman

„Voi muri cu adevărat atunci când se va duce și ultimul om care poartă cu sine amintirea existenței mele. Atunci voi fi cu adevărat mort, când nu voi mai exista în memoria nimănui."(Yalom).                         

Dani va dăinui zeci de ani, pentru că noi toți îi purtăm iubire și admirație în sufletele noastre. Cel mai de preț DAR pe care îl avem de la el sunt amintirile.. Ni-l vom aminti vesel, glumeț, serios și pus pe treabă, bun, cald, sufletist și iubitor.

Să alegem să fim recunoscători pentru că am fost atât de norocoși să îl avem pe Dani în viețile noastre!

Dani este viu în amintirile fiecăruia dintre noi. Alături de familie sau prieteni, la pescuit, la serviciu, la fotbal, la petreceri, în drumeții, sau pur și simplu întâlnit pe stradă, întâmplător, Dani ne aducea bucurie! Să ne bucurăm de amintirile pe care ni le-a dăruit și să-l păstrăm în gândurile noastre cu bucurie! 

Cu Dani în gândurile noastre, să ne oprim puțin din goana vieții și să ne bucurăm astăzi de cei dragi, să îi îmbrățișăm astăzi, să le spunem cât de mult îi iubim astăzi, pentru ca doar astăzi este timpul care contează..   

Vă mulțumim pentru că astăzi ați ales să fiți aici, în amintirea lui Dani, omul care ne-a învățat să prețuim altfel viața!

Plantat cu dor în amintire de către cele două Mariane din viața lui: iubita și sora.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.