Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Bușa Daniel

11.03.1993 - 27.07.2021
Parcul București
Bușa Daniel

Îngerul meu Daniel 😭😭

11.03.1993 a venit pe lume ❤️

27.07.2021 a devenit înger 😭

 

Te iubesc infinit, Dany, poate e puțin spus, pentru că nu se poate spune în cuvinte dragostea pe care o am pentru tine, pentru că tu ești și vei rămâne copilul meu pentru totdeauna, chiar dacă ai plecat pe un drum fără întoarcere.

Oare de ce nu ți-a fost dat să fii fericit, să-ți realizezi toate visele, dorințele pe care le-ai avut?  Mă simt vinovată că nu am putut să fac mai mult, n-am putut să-ți dau ceea ce ți-ai dorit. Viața. Pentru mine, pentru noi erai totul, erai Viața și sufletul meu, al nostru. 

Știu că veghezi asupra tuturor, pentru că sufletul tău era frumos și bun, mereu sunt cu gândul și sufletul la tine. Atâta timp cât voi trăi eu, nu vei fi uitat.

Dany meu frumos și bun, te port în inimă, în gând, în suflet în fiecare zi din viața mea. Mereu îți vorbesc doar eu, dar știu că tu mă auzi. Jumătate din inima mea este acolo cu tine, Dany, continui să trăiesc cu cealaltă frântă, așteptând întâlnirea cu tine.

 

Te iubesc dincolo de infinit, Dany 💔💔💔

Moartea este o graniță a vieții, nu și a iubirii.

Mulțumesc, Dany, mulțumesc că te-am avut.....😭😭😭😭..... îngerul meu scump și drag, iubire infinită îți poartă mami tău......💔💔💔💔😭😭😭😭

 

 

Plantat cu dor în amintire de către mama Torina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.