Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Gherghel Lucian Partenie

1979 - 2022
Parcul București
Gherghel Lucian Partenie

Gherghel Lucian Partenie este îngerul nostru păzitor din data de 1.02.2022. A plecat spre cer la 42 ani și a lăsat în urmă o fetiță de 3 ani jumate, Mara Elena, care îi va duce dorul mereu, alături de soția lui, Anamaria.

A fost un soț minunat și un tată iubitor, un prieten adevărat cum mulți își doreau să aibă. A lăsat în urmă mult dor. S-a născut la Sibiu și ultimi zece ani au fost petrecuți  în București  până când Dumnezeu a vrut lângă el un înger. 

Te vom iubi mereu!

Plantat cu dor în amintire de către GHERGHEL ANAMARIA.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-05-11 17:14:10

    Cumnatul meu, Luci, a fost o persoană cu o inimă mare și o personalitate blândă. El a fost întotdeauna acolo pentru mine și pentru familia mea, oferindu-ne sprijin și încurajare în momentele dificile și celebrând împreună cu noi în momentele fericite. Luci a fost un suflet bun și generos, mereu gata să ajute pe cei din jurul său fără să aștepte nimic în schimb. El a fost o sursă de inspirație pentru mine, în special prin felul în care a trăit viața cu entuziasm și plin de energie. În mod special, Luci a fost pentru mine mai mult decât un cumnat - el a fost ca un frate de suflet. A fost mereu acolo pentru mine, oferindu-mi sfaturi și sprijin atunci când aveam nevoie și împărtășind cu mine momente importante și amintiri care vor rămâne vii în inima mea pentru totdeauna. Deși Luci nu mai este cu noi, voi păstra mereu în inimă amintirile și învățăturile pe care mi le-a oferit. El a fost o parte importantă a vieții mele și îi voi fi întotdeauna recunoscător pentru asta.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.