Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ivan Cătălin Claudiu

13.09.1976 - 18.04.2021
Parcul București
Ivan Cătălin Claudiu

Cătălin, un om bun, un suflet bun plecat mult prea devreme...

Mi-e greu să scriu despre tine, fiecare cuvânt despre tine e inundat de lacrimi, de dor.

Te voi căuta mereu printre amintiri și lacrimi ce niciodată nu se vor opri din a-mi uda fața. Îmi doresc să te mai văd o dată, să te strâng în brațe, să-ți spunem cât de mult te iubim și ne lipsești!

Iubitul meu soț și tatăl unui băiețel de 3 ani jumate, tânăr, sănătos, sportiv....pandemia te-a luat, ai luptat și ți-ai dorit să trăiești enorm de mult, dar totul s-a distrus într-o clipă, familia noastră nu mai este. E greu fără tine, copilul are nevoie de tine, veghează-ne și iubește-ne de acolo de sus.

Aș dori ca acest copac să rămână veșnic și să simbolizeze iubirea noastră care nu va muri niciodată și să ne așezăm la umbra ta să-ți simțim dragostea și prezența ta, Cătălin.

Pentru că dragostea ce ne uneşte e eternă, pentru că la noi în suflet, tu, Cătălin, n-ai murit!

Plantat cu dor în amintire de către Mihaela și Radu Ivan

Plantat cu dor în amintire de către Mihaela Ivan.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.