Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Gigi Voicu

1956 - 2008
Parcul București
Gigi Voicu

Tata

E viața așa ceva…când crezi că este totul bine se-ntâmplă ce e mai rău. Așa a fost pentru mine și mama ziua accidentului. Mult timp m-am purtat ca și cum tu o să revii și o să ne iei în brațe. Mult timp mi-a fost foarte frică că nu știu să trăiesc fără tine și siguranța ta. 

Nu ai trăit mult și din păcate nu te-ai odihnit deloc. Mereu ai fost plin de idei, energie și chef de munca. Parcă te-ai grăbit să termini ca să ne fie bine când pleci. Cu toate astea, ai avut o viață frumoasă ca sufletul tău. Ai fost iubit și ai avut alături mulți oameni dragi cu care ai trăit momente frumoase. 

De la tine am învățat să am încredere în oameni, să fiu loială și să iubesc profund. Am moștenit valorile tale și m-au ajutat mult în acești ani să revin pe drumul meu. Tu ai fost mereu un om darnic, políticos, responsabil și serios. Ți-ai iubit mult familia și mereu ai avut grijă să ne simțim răsfățate chiar și în vremurile grele. De la tine am învățat să fiu veselă și să mă bucur de viață. Tu mi-ai arătat cât de importante sunt animăluțele și plantele și câte bucurii ne aduc ele zilnic. Acum nu pot trăi fără ele. 

Fix așa mi-aduc aminte de tine: tu râzând vara în soare, în gradina firmei plină de flori, câini și oameni. 

Îți mulțumesc că ai avut mereu încredere în mine, că mi-ai oferit exact ce aveam nevoie, aripi să zbor și încrederea că voi face asta bine.

Mulțumesc mult, dragul meu tată, pentru toate amintirile și pentru grija ta. Tu ești mereu cu mine, nu doar azi. Gândul la tine mă ghidează în toate deciziile și cumva tu ești instinctul meu. Am ales acest copac care ți-ar plăcea și sper să crească înalt și frumos ca tine.

Plantat cu dor în amintire de către Diana Babut.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-04-05 16:33:33

    A fost UN OM si un prieten deosebit caruia ii placea viata sub toate aspectele si nu i se parea nimic imposibil. A fost un om pe care oricand te puteai baza. Regretam foarte mult plecarea lui mult prea devreme.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.