Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Viorelia Filimon

1963 - 2011
Parcul București
Viorelia Filimon

Dragă mamă,

Prin sângele și prin venele mele curge o parte din tine. Te port zilnic cu mine, în gând și în suflet!

Prin acest simbol vreau să îți onorez viața, trecutul și suferința. Acest copac va fi locul în care ne vom putea reîntâlni, tărâmul dintre viață și moarte. Frunzele și crengile lui vor putea privi spre cer, spre soare și se vor bucura de viață, iar rădăcinile vor primi hrana și iubirea mamei Gaia, ca o resemnificare a trecutului și a vieții tale.

Drumul nostru și al copiilor noștri a început din clipa în care ne-ai purtat în pântec și în viață, iar o parte din tine va fi veșnică, prin noi. Fiecare din noi îți trimite, de aici, multă iubire și recunoștință ❤

 

 

Plantat cu dor în amintire de către copiii: Luciana, Catrinel, Ionuț și nepoții: Maria, Ana, Cristina, Vlad, Alexandra, Eva. .

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.