Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Aneta Diaconu

1922 - 2021
Parcul București
Aneta Diaconu

17 decembrie 1922- 2 decembrie 2021

 

Ar mai fi fost 2 săptămâni să împlineascã 99 de ani și tot nu ar fi fost de ajuns.

Am fost binecuvântatã de Bunul Dumnezeu cu acest înger pe Pãmânt care a fost bunica mea, datoritã careia eu sunt în viatã; m-a înconjurat cu dragoste de când mã știu. Îi sunt profund recunoscãtoare pentru tot ceea ce m-a învățat: de la primele sunete și primii pași, pânã acum. Nu o sã pot uita lumina care i se aprindea în ochi și zâmbetul bun care îți încãlzește inima și vindecã orice durere!

Te iubesc, mãmica mea dragã, sufletul meu pereche!

În așteptarea zilei când ne vom reîntâlni, dragostea mea, eu, nepoata ta, sădesc acest copac de care sã se bucure toată lumea, pentru cã tu m-ai învățat de mică generozitatea și ai fost omul cel mai primitor și harnic pe care îl cunosc!

 

Plantat cu dor în amintire de către Camelia Badoiu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.