Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Razvan Gabriel

12 octombrie 2005 - 27 octombrie 2021
Parcul București
Razvan Gabriel

Răzvan este universul meu, puterea și echilibrul în viața asta pământească. Noi doi suntem un întreg, care simte în același timp și care se înțelege prin priviri. Dumnezeu a avut o misiune specială pentru sufletul lui Răzvan, chiar dacă pentru mine, ca mamă, este sfâșietor de dureros și greu de înțeles și de neacceptat. Răzvan și-a îndeplinit această misiune aici pe pământ, prin toate experiențele dureroase de viață pe care le-a trăit cu o demnitate și cu un eroism de care niciun adult nu ar fi în stare. Își va îndeplini misiunea în continuare: Răzvan este Îngerul bucuriei și al copiilor. Mama te iubește, îngerul meu bun!

Plantat cu dor în amintire de către Geanina turcu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-03-03 03:33:21

    Te vom purta mereu in suflet, copil minunat! Nu vom uita zâmbetul tău, curajul tău , sclipirea inteligentei tale, frumusetea ta! Alături in gânduri, Ioana, Sabina&Eliza

  • Adaugat in data: 2023-09-30 16:52:24

    A fost un copil deosebit, nu pot accepta că vorbim la timpul trecut despre el. Sunt alături sufleteşte de minunata mamă a acestui copil, Geanina.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.