Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Paul

1974 - 2018
Parcul București
Paul

"Îți mulțumesc pentru dragostea pe care mi-o porți și pentru că ai așezat în mine o definiție a iubirii, a dăruirii, a împlinirii și a respectului pentru tot ce ne înconjoară.  De la tine am moștenit dragostea pentru istorie, călătorii, muzică și multe alte lucruri. M-ai învățat că dragostea poate să unească oamenii și că nu există problemă la care să nu existe o rezolvare. M-ai învățat să fac lucrurile cu dăruire, să nu uit scopul pentru care fac un anumit lucru și să nu renunț la ceea ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru că mă lași să mă cuibăresc în brațele tale înainte de culcare și pentru că dimineața mă trezesc pupicii tăi. Îți mulțumesc pentru că ești vesel, pus pe șotii, glumeț, că mă gâdili, că rămâi mereu tânăr, la minte și la suflet. Toate celelalte motive pentru care îți mulțumesc ți le voi spune tot restul vieții… ". 

 

Cu doi ani înainte de a ne lăsa cu acest dor imens, Radu, copilul tău, pe care l-ai iubit atât de mult, ți-a scris aceste cuvinte, de ziua ta. Așa ai fost, ești și vei rămâne mereu pentru el. Așa ai fost, ești și vei rămâne mereu  pentru noi, toți cei ce am avut șansa să te cunoaștem și să te iubim. Pentru că, deși ai plecat din această lume, ești mereu prezent în inimile noastre, alături de amintirile frumoase pe care le avem împreună.

Plantat cu dor în amintire de către Caldararu Carla.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.