Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Constantin Neagu

1951 - 2017
Parcul București
Constantin Neagu

Când scriu aceste rânduri sunt cu câteva zile înainte de ziua ta de naștere, tati. Ai fi împlinit 72 de ani pe 8 februarie 2023, doar că anul acesta pe 11 septembrie se vor împlini 6 ani de când tu ești lângă îngeri, iar noi iți ducem dorul.

Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-ți fac un cadou după plecarea ta, însă un om înger face posibil acest lucru. Omul acesta înger planteaza o pădure cu povești de îngeri, iar eu trebuie să scriu despre tine atunci când erai doar un om înger.

Ai fost bunătatea întruchipată, blândețea și înțelepciunea, frumusețea... toate exemplificate până la perfecțiune. Te-ai sacrificat întotdeauna și ai uitat de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți. Ai iubit în cel mai pur și curat mod, ai fost cel mai curajos om pe care l-am cunoscut.

Ai știut să râzi cu poftă, ai știut să plângi cu demnitate, ai avut întotdeauna un bun simț care a depășit orice așteptări.

Să spun că am fost norocoasă că mi-ai fost tată? E prea puțin! Faptul că te-am avut lângă mine până la 39 de ani a fost șansa vieții mele. În felul acesta, am putut să învăț atât de multe de la tine!

Îți moștenesc ochii verzi și inima. Sunt parte din tine și ești parte din mine. Te văd când mă privesc în oglindă și te văd când îmi privesc copiii. Trăiești prin noi și nu te vom uita niciodată!

Te iubesc și am să te iubesc toată eternitatea, tati! Tot ce sper este ca tu să simți asta chiar și acum! Îmi lipsești enorm!

Alina

Plantat cu dor în amintire de către Alina Iordachescu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.