Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Marinescu Stelian-Marcel

1958 - 2021
Parcul București
Marinescu Stelian-Marcel

"De dor de tine văd iarba răsărind

văd verde, foarte verde..." (Nichita Stănescu) 🌳🤍🕊

 

"Nu am putut să oprim timpul pentru tine, tata...

Am fi vrut, ca să poți trăi, în sfârșit, tot ceea ce nu ai trăit atunci când ar fi trebuit.

Am fi vrut să oprim timpul tău ca să nu-ți răsară fire albe atât de devreme, ca să nu te împovăreze ridurile, ca să mai ai răgaz să ne vezi copiii crescând. 

Am fi vrut să oprim timpul tău ca să îți oferim toate momentele pe care le-ai fi meritat, toate mângâierile, îmbrățișările și toate bucuriile de care ai fost privat.

Am fi vrut să oprim timpul tău ca să te odihnești doar, să îți relaxezi mâinile atât de muncite, să ai și tu timp doar pentru tine. Să te vedem bucurându-te de toate lucrurile pentru care ai muncit atât de mult, să faci numai ce-ți place și nu doar ceea ce trebuie și totul pentru noi.

Am fi vrut să oprim timpul ca să te răsfățăm, să te alintăm și să te copleșim cu iubire. Să îți ștergem lacrimile și să le acoperim urmele cu sărutări. 

Am fi vrut să oprim timpul ca să ne putem plimba cu tine, să îți împărtășim din visurile noastre și să îți aflam cele mai frumoase povești.

Am fi vrut să oprim timpul tău ca să îți împlinești visurile abandonate atunci când ai început să visezi doar pentru Vali, mama și mine.

Am fi vrut să oprim timpul ca să te vedem râzând și ca să memorăm fiecare zâmbet al tău, de care ne este atât de dor...

Am fi vrut să oprim timpul tău ca să primești fiecare clipa de fericire atât de meritată. 

Am fi vrut să oprim timpul ca să îți spunem toate cuvintele frumoase pe care nu ți le-am mărturisit la timp.

Am fi vrut să oprim timpul ca să nu pleci nicicând de lângă noi... (adaptare din Irina Binder-Insomnii)

 

Plantat cu dor în amintire de către Marinescu Cristina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.