Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Arya

2022 - 2022
Parcul București
Arya

Dacă ar fi să spun o poveste despre tine, aș spune că e cea mai tristă, dar în același timp cea mai fericită. Tristă, pentru că tu nu mai ești aici cu mine, dar fericită pentru că, deși pentru foarte puțin timp, am putut să mă bucur de prezența ta în viața mea și pentru că rămâi copilul meu iubit pentru totdeauna, pentru că rămâi vie în sufletul meu, iar locul tău nu-l va ocupa nimeni niciodată. Mulțumesc, Arya mea frumoasă pentru că mi-ai oferit cele mai minunate clipe când mișcai în burtica mea, alături de surioara ta geamănă, mulțumesc că ai luptat atât de mult după ce ai venit pe pământ cu un diagnostic greu: tetralogia Fallot cu atrezie pulmonară. Ai rezistat provocărilor din spital, apoi zborului cu avionul, ai trecut inclusiv de intervenție, dar apoi nu ai mai putut puiul meu, pentru că ai fost micuță, micuță, voi ați  venit pe lume mai devreme, la 31 de săptămâni, tu ai cântărit 1,190 kg și într-un final infecțiile te-au doborât, prințesa mea minunată, eroina vieții mele…și atunci toată lumea mea s-a prăbușit...Ești cea mai luptătoare ființă, ești eroina mea, pentru mami ești cel mai bun exemplu din lume, ești un miracol venit în viața mea pentru scurt timp pe pământ și pentru o veșnicie în inima mea. Arya Raisa, viața mea dragă, mami te iubește până acolo sus, sus, sus la cer, unde ești tu acum și te vom iubi mereu, atât mami, cât și tati și Eric, frățiorul tău mai mare și Ingrid, surioara ta geamănă. 

Arya, tu ești minunea noastră !!!

Plantat cu dor în amintire de către Gabriela.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.