Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Constanța Baican

1956 - 2020
Parcul București
Constanța Baican

"Absența fizică a cuiva important în viața noastră ne face să-l abstractizăm în două feluri: să-l estompăm până la nimicire - cazul obișnuit - sau să-l păstrăm, amplificându-l unidimensional."

Ileana Vulpescu, Arta conversației

 

Mama, tu ai fost un om iubitor de natură și de oameni. Tu ne-ai învățat să respectăm și să iubim tot ceea ce ne înconjoară. Ai fost persoana care revarsă dragoste în jurul ei. O ființă blajină, dar în același timp o luptătoare de la care am învățat să nu ne dăm bătute.

  Iți mulțumim pentru drumul pe care l-am parcurs împreună. 

 

Constanța 13.10.1956 - 19.07.2020

Plantat cu dor în amintire de către Baican Monica și Baican Mădălina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2023-05-09 15:27:45

    Draga mea Tantica, am fost colege de serviciu 30 de ani, timp în care am împărțit și bune și rele, am învățat multe una de la cealaltă, lucruri folositoare de care mă lovesc și acum de ele, niciodată în acest timp nu am avut nicio discuție contradictorie. Nu te voi uita niciodată, Dumnezeu să te odihnească în pace și cu siguranță va veni și vremea când ne vom întâlni, așa cum tu cum spuneai!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.