Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Pricop Silviu

1967 - 2021
Parcul București
Pricop Silviu

Mi-am pierdut cel mai bun prieten,  mi-am pierdut inspirația și motivația.

Era acolo tot timpul: glumeț, calm, iubitor.  Tata era lumină, era iubire. Și încă mai trebuia să fie. Mai aveam multe de povestit și de făcut împreună. În urma lui, a rămas o durere cumplită cu care încă învăț să trăiesc. De dispărut, nici vorbă.

Tata își iubea enorm familia, mereu ne-a motivat să ne dezvoltăm ca oameni și de multe ori a făcut sacrificii de neînchipuit pentru a ne fi nouă bine. Sunt omul de astăzi, datorită lui.

Tata iubea animalele și tot timpul avea grijă să aibă hrană pentru cele fără stăpâni. Înainte cu câteva zile de nefericitul eveniment, a salvat un cățel care este acum alături de noi.

Tata iubea natura și mereu ne spunea că își dorește să aibă un loc al lui, liniștit, departe de agitație. Sper ca acest copac să fie măcar o mică parte din ce și-a dorit. 

Vei fi mereu cu mine, tata. 

Plantat cu dor în amintire de către Pricop Anca.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.