Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ghiță Daniela

1964 - 2022
Parcul Lugoj
Ghiță Daniela

Îngerul meu, 

Când te-am cunoscut erai veselă și aveai o lumină aparte în ochi. Ochi de căprioară, așa îți spuneam. Acum zâmbesc, deși sufletul mei nu vrea să accepte că ai plecat sus, la îngeri,îmisimțeai bucuriile, tristețile, erai acolo, erai sara, prietena mea, ființa care spunea cu atâta bucurie Nașa.

Acum zilele sunt goale fără salutul tău de dimineață, zâmbetul din timpul zilei și orele vorbite ănainte să ne spunem noapte bună!

Bucățica mea de suflet, omul care a salvat mii de vieți, nu a reușit să o salveze pe a ei. Erai mereu acolo unde era nevoie de tine, pentru noi toți aveai soluția salvatoare. Acum te caut în toate formele de viață pe pământ, în flori, în soare, privesc cerul, te văd pe tine, imi imaginez că ești într-un loc divin, acolo unde nu sunt griji, tristeți, supărări, suferință, este doar dragoste, dragoste la care ne îndemni pe toți mereu. 

Am sufletul greu, mi-e tare dor de o îmbrățișare, ce strânsă a fost ultima, cine ar fi crezut că va fi așa... doare și așa va fi mereu, mereu voi întreba "De ce tu?", voi plânge și te voi aștepta atât cât mintea mea va fi întreagă.

Odihnă veșnică, îngerul meu!

Te iubesc!

Plantat cu dor în amintire de către Dana și Mădălina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.