Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Laudacescu Elza

1934 - 2022
Parcul Lugoj
Laudacescu Elza

Dragă bunica,
Precum tu ai marcat fiecare eveniment important cu plantarea unui copac, așa o fac și eu acum, doar că de această dată este foarte dureros.
Te-am căutat peste tot, în fiecare mișcare, fiecare adiere de vânt, fiecare vietate, fiecare urmă, umbră, în absolut  tot. Am vrut sa completez timpul nostru, să mă revanșez, să îmi cer iertare, să îți spun cât de mult te iubesc și câtă diferență ai făcut. Cât de importantă ai fost și cât bine ai adus.
Știu că dăinui în continuare și poate ești mai aproape decât aș putea eu să cred. Știu că finalitatea ce mi-a fost dat să o cunosc acum nu este atâta de finală precum pare.
Știu că atunci când ai fost luată de mână și ai fost petrecută la cele veșnice eu te-am ținut de cealată și, astfel, promit că te voi regăsi în fiecare viață viitoare.

Te îmbrățișez cu nespus de multă recunoștință!

Plantat cu dor în amintire de către nepoata Anda Laudacescu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.