Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Călina Antoni

1966 - 2017
Parcul Lugoj
Călina Antoni

Acest copac este plantat pentru Îngerul meu, MAMA.

Ea s-a născut în 14 aprilie 1966 în Borșa,  jud. Maramureș. Cea mai mica dintre frați (ea fiind al șaselea copil al familiei Ștețco, porecla lor fiind SCRÂNCEA). 

S-a căsătorit cu tata pe când ea era destul de tânără, iar în scurt timp am venit eu pe lume, iar la 13 ani după mine s-a născut fratele meu, Daniel. 

Mama era o femeie foarte muncitoare și niciodată nu se gândea la ea, ci doar la binele familiei. Era o mamă iubitoare, caldă și grijulie, o prietenă ca nimeni alta, pe care oricine și-ar fi dorit-o și un om care, oricând ai nevoie, este acolo. 

După nopți în care îl rugam pe Dumnezeu să nu o ia de lângă noi,  în dimineața de 27 ianuarie 2017, cea mai neagră zi din viata noastră, am lăsat egoismul la o parte și l-am rugat pe Dumnezeu sa facă ce crede el că este mai bine pentru ea...iar El a luat-o. Se pare că El avea alte planuri cu ea. 

Noi fost lângă ea pana la sfârșit ținând-o de mână. 

 

Mi-e tare dor de ea, de sfaturile ei, de poveștile noastre până spre dimineață. Dar știu si simt că ne veghează de acolo de sus și mai știu  că este mândră de noi.

Plantat cu dor în amintire de către Soțul Gheorghe, copiii Loredana și Daniel, nepoții Matei, Cezar și Victor .

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.