Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Lenuta

8.11.1966 - 8.09.2019
Parcul București
Lenuta

Lenuța - un om deosebit și greu încercat. Omul care mi-a fost mai mult decât o rudă, mi-a fost un prieten, un om care m-a sfătuit și mi-a dat încredere ori de câte ori mi-am pierdut-o. Omul  cu care viața a fost crudă. Și-a pierdut mama la vârsta de 11 ani. Tatăl ei, cu siguranță oricât a încercat, nu a  reușit să ofere iubirea pe care doar o mamă o poate oferi. Bunica mea i-a fost 'mama de cruce". S-a căsătorit în  speranța că ea va putea să ofere iubirea pe care mama nu a putut să i-o ofere propriului copilaș. Între timp și tatăl ei a plecat la cer.

Dar viața nu a fost bună nici de data aceasta cu ea...ani la rând a oferit dragostea animalelor din curte pentru că ea nu putea să devină mamă...După ani mulți de încercări a apărut și minunea. A devenit mamă la 42 de ani. O provocare pentru ea. A oferit atât de multă dragoste, încât a uitat de ea. Totul era îndreptat către puiul ei, Alex.

Într-o toamnă lucrurile au luat o întorsătură tristă. A fost diagnosticată cu o boală gravă, prefer să nu îi spun numele...2 ani la rând a luptat pentru a se face bine, gândul ei fiind la puiul ei care se pare că urma să treacă prin trauma pierderii mamei la aceeași vârstă…

 

În toamna anului 2019 după o suferință de 9 luni pleca spre divinitate lăsând în urma ei un soț, un copilaș de 11 ani și jumătate. Copilaș care a văzut suferința mamei care se stingea cu fiecare zi ce trecea...O durere pe care nici acum la 15 ani nu o arată. Numai Dumnezeu știe ce este în sufletul lui..

Amintirea ta, draga mea, va rămâne vie și in sufletul meu! Ai fost alături de mine când nimeni nu avut puterea...Ai fost omul care de departe mă încuraja, care îmi dădea putere să merg mai departe ...Tu ai oferit dragoste și celor care nu o meritau...tu, în vâltoarea vieții, ai uitat de tine..

 

Cu recunoștință eu, cea căreia i-ai oferit dragostea,  vorbele frumoase, încurajarea când mi-a fost cel mai greu...Cu regret că nu am putut să fac mai mult pentru tine...Cu stimă pentru omul care a lăsat în urma sa bogăția cuvintelor și faptelor bune...Pentru tine suflet bun și blând...

Plantat cu dor în amintire de către Butcaru Afrodita.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.