Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Iacobescu Magdalena

1954 - 2022
Parcul Lugoj
Iacobescu Magdalena

Mama mea dragă,

Iubeai atât de mult natura, încât acum ai copăcelul dumitale. 

Iubeai florile, le îngrijeai si aveau cel mai frumos miros! Nu exista o vază cu flori mai frumoasă și mai cu gust aranjată! Grădina îți era model, iar gospodăria și casa erau de o ordine nemaipomenită! Ai avut grijă ca noi să avem tot ce ne trebuie și să nu ducem lipsă de nimic. Ne-ai croit cele mai frumoase rochițe și făceai pentru școală cele mai frumoase desene.

Mi-e atât de dor să privim cerul impreună. Acum te căutăm printre stele, sperând că ne vezi de acolo de sus!Știu că ești cu noi mereu, în fiecare fluturaș care zboară, în zumzetul albinelor și cantecul greierilor, în fiecare ciripit de păsărele și în fiecare ghiocel care își scoate capul din zăpadă, în bătăile vântului și mângâierea soarelui, în fiecare picătură de ploaie care ne atinge fața.

Simt asta în fiecare clipă și știu că ți-e dor de noi, la fel de tare cum simțim și noi dorul de dumneata! 

Pe curând mamă dragă, până când ne vom întâlni în umbra curcubeului!

Te iubim până la infinit și înapoi. Ai fost mereu mama noastră model, eroina noastră de care vom fi mereu mândri, chiar și de acolo de printre îngeri!

Plantat cu dor în amintire de către Harich Anca-Monica.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.