Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Murarescu Martin

1953 - 2021
Parcul Lugoj
Murarescu Martin

Martin Murărescu, căruia prietenii dragi îi spuneau "Muri" a fost un soț, tată, prieten cu un simț al umorului dezvoltat. 

Persoană cu handicap fizic fiind, nu s-a mulțumit să trăiască fad, doar supraviețuind. Deja din tinerețe a fost un rebel, purta părul lung, conducea un motor adaptat și, bineînțeles, că nici pe partea intelectuală nu s-a lăsat mai prejos, studiind contabilitatea. Se poate spune că a reușit să-și făurească o viață frumoasă, exact pe placul lui. 

Ultimii ani din viață și i-a dedicat nepoților care îl iubeau nespus de mult, datorită firii lui amuzante și totodată pentru că le oferea încrederea de care aveau nevoie. Dragostea pentru ei îl făcea de multe ori sa treacă cu vederea năzdrăvăniile copilărești și îi încuraja tot timpul să devină mai buni. 

Ne vom aminti întotdeauna cu drag de el și îi urmăm exemplul în a trăi în voie bună și a lupta pentru credințele noastre! 

Plantat cu dor în amintire de către Murarescu Simona.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.