Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Castagner Grazianilo

1936 - 2020
Parcul Lugoj
Castagner Grazianilo

Capo, așa cum îl numim noi, familia din România, a pus bazele societății Gammet în toamna anului 2000, antrenat fiind de spiritul său de cavaler al gărzii Bersalierilor, de determinarea cu care a început și finalizat fiecare etapă din viața sa, de încrederea în forțele sale proprii, dar mai ales de pasiunea și implicarea cu care și-a desfășurat întreaga activitate. 

Împreună cu cei doi băieți ai săi, Roberto și Diego, dar și cu susținere din partea soției Elisabetta, Capo a reușit să dezvolte armonios societatea Gammet 2000, stabilind parteneriate sigure și de lungă durată cu clienții din domeniul confecțiilor metalice, asigurând locuri de muncă stabile în cadrul societății și insuflând tuturor încrederea și pasiunea care îl caracterizau.

„Capo, îți mulțumesc pentru că ai investit în mine timp și încredere pentru a deveni omul care sunt astăzi, iar datorită acestui aspect, voi putea continua împreună cu fii tăi și nepoții tăi, ceea ce ai început tu. 

Îmi amintesc că nimeni nu credea în proiectul pe care tu l-ai început în România, însă, datorită implicării de care ai dat dovadă și a felului în care ne inspirai încredere, am reușit împreună să clădim o societate modernă și bine ancorată, din care sunt mândru că fac parte. Mulțumesc pentru că întotdeauna m-ai considerat fiul tău din România.”  Remus

„Capo, pentru mine ai fost un extraordinar exemplu de urmat. Am învățat de la tine ce înseamnă curajul, empatia, modestia, devotamentul, dar mai ales cum să transform  munca în pasiune. Îi mulțumesc destinului pentru că te-am cunoscut,  te port mereu în suflet, iar atunci când în drumul meu mă împiedic, îmi amintesc că tu ai continuat oricâte piedici ți-au fost puse. 

Tu ai creat conexiuni incredibile între noi, ne-ai învățat să rămânem o echipă puternică și solidă, indiferent de vremurile care vor veni. Îți simt prezența cu noi în fiecare zi, în diferite forme. 

Azi îți spun cu toată sinceritatea că munca mea este pasiune pură, ofer dragoste și implicare în tot ceea ce fac, acord susținere și devotament fiilor și nepoților tăi care sunt sigură că vor continua în spiritul tău tot ceea ce ai clădit tu.”  Lacri

 

Grande Capo,  poate, cândva, ne vom reîntalni!

Însă până atunci, toți cei care te-am cunoscut ne bucurăm că ai făcut parte din povestea  vieții noastre și îți mulțumim pentru tot!

 Echipa Gammet 2000 si Castagner Snc

Plantat cu dor în amintire de către Bolgea Lacramioara.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.