Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Gelu Olariu

1952 - 2021
Parcul Lugoj
Gelu Olariu

Sunt atât de multe de spus despre acest suflet minunat, plin de veselie, care din fericire mi-a fost tată. 

Mi-aduc aminte cu drag când am fost în Delta Dunării, la Sf. Gheorghe, cu tata, „Bursucul” cum îi spuneam noi - familia și gașca noastră de prieteni. Am plecat de la vapor cu taxi-ul autohton - o pereche de măgăruși simpatici - până la cazare, la tanti Tudora. 

Tata, meseriaș de profesie, s-a pus pe treabă, să mai rezolve prin curte pe la tanti Tudora ce mai era de făcut. Tanti era văduvă de ceva vreme. 

Am plecat la pescuit și am prins ceva somn, din ăla de apă, să fie clar. Tata l-a pregătit și l-a pus într-un lighean, dar ce să vezi, peste noapte a venit pisica și i-a făcut felul. Am fost un pic triști, dar a pregătit tanti o masă de pește pe cinste și tata, cum era pofticios din fire, a mâncat ca o pisica flămândă din desene animate. 

Să fiu sincer, poza este emblematică pentru felul lui de a fi - pus pe glume mai tot timpul. Poza ar trebui sa spună totul, zic eu. 

Plantat cu dor în amintire de către Dorian Olariu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.