Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Korber John Robert

1968 - 2020
Parcul Lugoj
Korber John Robert

“De dor de tine mâna mea o pun

pe zidul peste care umbra ți-ai lăsat-o…”

Nichita Stănescu

Korber John-Robert, Bobi pentru cei care l-au cunoscut....și l-au cunoscut mulți!

Unii l-au cunoscut ca și fotograf, meserie pe care a onorat-o mulți ani, oferindu-le amintiri de neuitat multor cupluri cărora le-a fixat în amintire clipele de neuitat ale nunților!

Alții l-au știut ca și specialistul IT căruia calculatoarele îi sunt buni prieteni!

Mulți l-au știut ca și terapeut....pentru că și-a dorit să ajute oamenii să-și rezolve problemele de sănătate.

Noi l-am știut ca și soțul și tatăl cel mai bun din lume.....soțul și tatăl - care a fost alături de noi atâția ani (dar nu destui!)

S-a născut la Lugoj în 9 iulie 1968. Ne-am bucurat de acest om bun timp de 52 de ani, până în 4 august 2020, când, în urma a doar 2 luni de suferință, Dumnezeu a ales să-l ducă alături de el, lăsând în urma multă durere și suferință, dar și amintirea unui om cald, a unui suflet dedicat oamenilor!

Am trăit alături de el o frumoasă poveste de dragoste timp de 31 de ani, crescând împreună, formându-ne împreună ca oameni, ca soț și soție, fiind împreună în orice loc și cu orice ocazie!

A pus mult suflet în tot ce-a făcut, ducându-și menirea până la capăt, oricare a fost aceea!

În ultimii ani de viață, a învățat mai multe tipuri de terapii alternative, mai întâi pentru a mă ajuta pe mine, care m-am confruntat cu un cancer acum 12 ani, apoi pentru a-și ajuta mama și soacra. Treptat și-a dat seama că poate ajuta mai mulți oameni și și-a oferit timpul și cunoștințele cu tot sufletul și cu toată dragostea!

Rămâne în urma lui un loc gol...un loc care e presărat cu lacrimi și regrete. Va lipsi din viața noastră un soț iubit, un tată bun, un fiu și un ginere dedicat, un prieten de suflet, un OM ADEVĂRAT!

Ne lipsești!

 

De dor de tine mâna mea o pun

pe zidul peste care umbra ți-ai lăsat-o…

Nichita Stănescu

Plantat cu dor în amintire de către Aurelia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2022-11-08 18:18:43

    Un om Minunat și Un PRIETEN ADEVĂRAT Dumnezeu să-l odihnească!

  • Adaugat in data: 2022-11-10 17:38:45

    Un om minunat, un prieten adevărat.

  • Adaugat in data: 2022-11-13 19:11:38

    A fost un om minunat! Un prieten bun de neuitat.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.