Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Alexandru Ovidiu Valentin

1975 - 2019
Parcul Lugoj
Alexandru Ovidiu Valentin

Pentru mine tata nu a fost doar un părinte, a fost exemplul și eroul meu.

Îmi amintesc cu drag de fiecare moment petrecut împreună.

Era tipul de om plăcut de toată lumea. Cea mai frumoasă întâmplare a fost chiar de ultima lui aniversare, pe 26 decembrie. De obicei, aniversările le petreceam doar noi în familie, însă în acel an, știind că este bolnav, s-au strâns vecinii, prietenii, toate neamurile pentru a-i face o surpriză. Iar acum, de fiecare dată când cineva își amintește de tata, își amintește de acea zi care a fost cea mai frumoasă pentru toți cei dragi lui.

Plantat cu dor în amintire de către Alexandru Adelina Maria.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2022-11-16 17:34:16

    M-a super emoționat această poveste spusă din suflet. Totodată Ovidiu a fost și va fi mereu și în sufletul meu, Unchiul meu The Best ❤️ Care mereu mi-a fost alaturi atunci când am avut nevoie. Nu te vom uita nici odată.! Dor de tine!!

  • Adaugat in data: 2022-11-16 17:45:21

    Focul la ultimul grătar la care el a participat in picioare… focul pe care el și cu mine l-am aprins , acolo am vorbit și acolo mi-a explicat tot ce aveam nevoie sa știu despre tot ce tine de numele lui și despre cine era el. El povestea și eu mă ocupam de foc. El îmi explica și eu băgam la cap. Era un om cu un caracter perfect, unul cum nu am mai întâlnit încă și nu cred ca o sa întâlnesc vreodată. Un om care mi-a influențat viața in bine! Și pe care nu-l voi uita cât timp eu trăiesc. La fel cum nu-i voi uita vorbele și sfaturile din ultimele zile petrecute printre oamenii.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.