Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ravac Cristina Viorica

1976 - 2018
Parcul Lugoj
Ravac Cristina Viorica

Dragă mamă, 

Am decis să îți dedic ție acest copac. 

Au trecut aproape cinci ani de când ai plecat. Acești ani  au trecut foarte repede, nici nu mi-am dat seama că au trecut așa repede.

Ai plecat și ai lăsat multe semne de întrebare în urma ta, dar și multe lucruri bune.

Nu prea îmi mai aduc aminte foarte multe despre tine, dar, din spusele bunicii și a celor dragi, ai fost o persoană foarte puternică, care nu s-a dat înapoi de la nicio provocare.

Nu ai avut o viață numai în culori deschise, ai întâmpinat foarte multe și ai reușit să treci peste cu multe zâmbete, curaj  și bucurie.

Mi s-au reproșat și mie multe, dar, datorită lucrurilor pe care le-am învățat de la tine, am trecut și eu peste. Şi astăzi îmi mai spune mătușa mea „așa era și mama ta cândva” și asta mă face să mă simt mândră de tine, mamă.

Sunt sigură că de acolo de sus mă privești și ești la fel de mândră, și că în fiecare moment îmi ești aproape. Îmi lipsești foarte mult. Deși câteodată mai sunt supărată pe tine pentru că ai plecat prea devreme, tot mama mea dragă vei rămâne.

Plantat cu dor în amintire de către Ravac Sofia Theodora.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.