Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Vanea Emil

1954 - 2019
Parcul Lugoj
Vanea Emil

 Vreau să știi că ai fost o persoană minunată, un om bun și un tată extraordinar. 

Îți mulțumesc pentru fiecare moment minunat petrecut împreună și pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat, pentru fiecare moment în care ai crezut în mine și ai știut că pot mai mult. 

Ai văzut mereu în mine o lumină și mereu ai încercat să îmi explici că trebuie să fac în așa fel încât să o vadă și restul, să vadă că în spatele fetiței timide se ascunde o femeie puternică. 

Chiar dacă ai plecat de lângă noi prea repede și chiar dacă am avut momente grele fără tine, niciodată nu o să îți port pică pentru că ai murit, pentru că știu că acolo unde ești îți este mult mai bine și ți-ai găsit pacea. Și într-o bună zi și poate într-o altă viață ne vom reîntâlni din nou. 

Deși nu avem același sânge, mereu ai fost și vei fi tatăl meu și eu voi fi fetița ta. M-ai iubit chiar dacă nu ai fost obligat să o faci și mi-ai oferit tot ce am avut nevoie și pentru asta sunt cea mai recunoscătoare persoană, pentru ca mi-ai oferit iubirea de tată de care aveam nevoie. 

Te iubesc.

Plantat cu dor în amintire de către Vanea Myriam.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.