Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Focsa Rahela

1981 - 2017
Parcul Lugoj
Focsa Rahela

Uitându-mă în trecut, îmi aduc aminte cu drag că mama mi-a fost aproape mereu cât a fost în viață. 

O amintire pe care o voi păstra veșnic în sufletul meu este că  pe la 7 ani, când învățasem să mă dau cu bicicleta, eram entuziasmată și am rugat-o pe mama să mă lase singură. Mama m-a lăsat liberă, ca de fiecare dată, având încredere în mine și, de asemenea, în verișorul meu, cu care ieșeam să mă plimb cu bicicleta. Doar că, fiind o fire neatentă,  nu a fost cum mi-am dorit , așa încât  am avut primul din multele mele "accidente" cu bicicleta. Când am ajuns acasă plânsă toată, mama m-a imbratisat , spunând că va  trece, m-a luat  de mână și m-a dus să mă bandajeze. În timp ce mă bandaja, m-am simțit protejată și iubită. 

Atunci încă nu îmi dădusem seama că mama era un înger făcut pentru a-mi alina durerile, indiferent dacă sunt trupești sau sufletești, indiferent că e lângă mine sau nu. 

Îmi e de ajuns să știu că acolo, undeva, e o persoană care mă iubește  așa cum sunt și asta mă ajută în toate "loviturile" vieții. 

Plantat cu dor în amintire de către Nechita Naomi.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.