Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Canea Mihai

1953 - 2006
Parcul Lugoj
Canea Mihai

Tată și soț iubit, bunic, dar fără să-și fi cunoscut nepoții, apreciat de familie, prieteni, rude și cunoscuți pentru tot ceea ce a fost: un om vesel, cumsecade, un om de cuvânt, harnic, tot timpul dispus să-i ajute pe ceilalți, chiar în detrimentul sau, părtaș al dreptății, un om cu prieteni și cunoscuți peste tot pe unde mergea.

Chiar și după mulți ani de la “plecarea” lui din această lume (16 ani în 2022), oamenii vorbesc despre el. Vorbesc frumos, își amintesc întâmplări trăite împreună și, cel mai impresionant, este că aceleași lacrimi în ochi pe care le avem noi, familia, când vorbim despre el, le au și ei… oamenii care l-au cunoscut mai mult sau mai puțin, dar pe care i-a impresionat prin felul lui de-a fi.

S-a născut pe 8 septembrie 1953 în satul Parvova (Caraș-Severin), pentru el în “cel mai frumos loc de pe Pământ”; acolo s-a însurat și acolo a și murit la 7 mai 2006.  

A trăit în Timișoara toată viața, de la 15 ani când a venit la școală, și-a întemeiat o familie, dar a avut mereu speranța că se va pensiona și se va întoarce în satul lui drag. Din păcate, acest vis nu i s-a mai împlinit.

Pentru noi toți, cei cărora ne-a fost drag, va rămâne mereu în amintire și în suflet, iar prin acest copac va rămâne și lumii acest mic crâmpei de viață.

Laura Albut (Canea) - fiica și Nasta Canea - soția

Plantat cu dor în amintire de către Albut Laura Maria.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2022-11-06 13:54:29

    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.