Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Mircea Malina Stefania

1997 - 2013
Parcul Lugoj
Mircea Malina Stefania

16 ANI AICI PE PĂMÂNT

A fost odată ... o noapte de decembrie - 30.12.2013 - care a înghețat timpul în loc. În acea iarnă, îngerii au venit pe Pământ și din noianul de suflete au ales-o pe Ea, pe fetița noastră, copilul nostru mult dorit, mult iubit, centrul universului nostru, unicul nostru copil, MĂLINA. 

Un copil normal, sănătos până la 16 ani, după care o boală perfidă i-a luat viața în mai puțin de o lună și jumătate. Era plină de viață, de iubire, de visuri care s-au spulberat în acea noapte.

Albul zăpezii s-a întunecat pentru noi…

Ești în inimile noastre ceas de ceas, MĂLI! Amintirea ta ne încălzește sufletele, ca atunci când, într-o zi frumoasă de septembrie - 25.09.1997 -  Dumnezeu ni te-a dăruit.

A fost odată... o noapte la cumpănă dintre ani, când glasurile noastre s-au ridicat spre cer și și-au strigat durerea într-un singur nume: MĂLINA!

Ești ÎNGERUL nostru !

Te IUBIM enorm, MĂLI!

Știu că mă auzi, că citești ce-ți scriu și mai știu că de puțină vreme - 25.09.2020 - nu mai ești singură. L-ai primit în dar de ziua ta pe Tati. Atât de tare te-a iubit încât și-a pus aripi și a zburat la tine, făcându-ți cadou viața lui.

Bucurie mare în cer. Durere nesfârșită pe pământ. Dar nădăjduiesc că, la vremea hotărâtă de Dumnezeu, vom fi din nou împreună. Fericiți!

Zbor lin în Iubire și Lumină!

Vă iubesc pentru totdeauna!

--Mami--

Plantat cu dor în amintire de către Mircea Steluta.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.