Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Mitu Rodica

1990 - 2023
Constanța
Mitu Rodica

Rodi, fetița noastră dragă, a fost un înger pe pământ. Nu pentru că era fiica noastră, dar chiar așa a fost. Toți cei care au făcut parte din viața ei spun acest lucru. 

S-a născut pe 7 iunie 1990, la ora 2:30. A fost foarte matinală, însă doar o zi pentru că nu-i plăcea să se trezească devreme. A fost bucuria și fericirea noastră. Toți trei am format o familie simplă, banală, dar fericită, cu toate greutățile care au apărut în viața noastră. 

Rodi a avut probleme de sănătate încă de mică, nu a putut să meargă. Cu toate acestea, nu ne-am lăsat, am luptat toți trei să fim bine. Puiul nostru drag era o fetiță foarte puternică, a fost la școală, la liceu, a absolvit 2 facultăți, a devenit jurnalistă, a scris o carte pe care nu a reușit să o publice cât timp a fost în viața, a muncit, a fost redactor șef adjunct la DC News. Nu o laud pentru că sunt mama ei, dar a făcut foarte multe în scurta ei viață. 

Nu a fost ușor pentru ea, dar nu s-a dat bătută. Învăța mai mult, muncea mai mult, voia să știe și să arate că totul era prin efortul ei, nu din milă. Îi plăcea să citească, să se plimbe în cât mai multe locuri, să vorbească cu orele la telefon, să bea cappuccino, să privească marea, să facă daruri, dar și să primească. Nu ieșea din casă fără să fie parfumată, aranjată și frumos îmbrăcată. 

Rodi a fost o fiică excepțională, cu un suflet bun și cu o inimă plină de frumos, bunătate și iubire. A fost mândria și bucuria noastră, dar această bucurie nu a durat decât 32 de ani și jumătate. Destinul a vrut ca totul să se termine prea devreme. 

Draga noastră, dorul de tine nu se va sfârși niciodată și va rămâne la fel de mare. Vei fi mereu în gândurile și în inimile noastre. Te iubim mult, îngerașul nostru drag! Și, te rog, vino mai des în visele noastre!

Plantat cu dor în amintire de către Mitu Emilia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța, Oradea, Brașov, Tg. Mureș am făcut parcuri cu sute de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea vieții omului pe care îl onorezi în acest fel.