Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Laura Ene

1965 - 2021
Parcul Lugoj
Laura Ene

Laura Ene - mamă, soție, om, suflet… 

Laura, cunoscută de apropiați ca și Lulu, s-a născut pe 25 Iulie 1965 și a plecat dintre noi pe 9 noiembrie 2021, în urma unei bătălii anevoioase cu cancerul de stomac. 

A fost o mamă bună, strictă pe alocuri, dar iubitoare, o soție dedicată și grijulie, un om cu suflet mare căruia îi plăceau viața, natura, mâncarea bună, autentic românească - în principiu cea făcută de ea și care, fără greș ieșea delicioasă - dar și preparatele mai exotice, gătite în restaurante sau localuri cu specific. 

Îi plăcea să fie calculată, se gândea adesea la ziua de mâine și ne-a insuflat asta nouă, copiilor ei, împreună cu alte calități și deprinderi utile. 

A fost întotdeauna alături de fiecare membru al familiei și prieten apropiat celui aflat la nevoie, ne-a iubit și ocrotit pe fiecare cu grijă și atenție. 

Mama a fost un exemplu de căldură sufletească și dorință de a reuși, a avut multe momente de sacrificiu personal și s-a străduit să ne insufle calități și principii de viață solide. 

O femeie frumoasă, în mod natural, atât trupește cât și sufletește, cu un râs molipsitor care nu va înceta să ne lipsească atât familiei, cât și prietenilor și cunoștințelor.

Drum bun în lumină, Lulu, te iubim! 

Plantat cu dor în amintire de către Lucian.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.