Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Catrina Eufrosina

1922 - 1999
Parcul Lugoj
Catrina Eufrosina

MĂMICA MEA DRAGĂ,

Am simțit de atâtea ori nevoia să-ți scriu, dar ocazia a venit abia acum, după 23 de ani de la despărțire.

- În primul rând, îți mărturisesc regretul meu că nu ți-am fost alături în ultima clipă și că te-ai aflat într-un pat străin, departe de casă și de mine. Aveam de gând să repar totul și să te aduc, din nou, la mine. Măcar ți-a fost alături Măriuța.

- În al doilea rând regret că, în ciuda asemănării noastre la chip și la suflet, nu ți-am mulțumit niciodată și n-am fost recunoscătoare cât ar fi trebuit.

- În al treilea rând, sufăr că nu ți-am mărturisit, verbal, iubirea și respectul pe care ți le-am purtat. Am știut că le-ai dedus din faptele mele.

- În al patrulea rând, regret că nu m-am ocupat de casa și pământurile lăsate. M-ai înțeles de ce (în prim-plan a fost dificultatea de a ajunge acolo, divergența cu coproprietarii).

Până la întâlnirea noastră, te asigur de toată dragostea mea, a mea și a familiei mele: Iulia și Laura, ambele doctorițe, așa cum știai.

Plantat cu dor în amintire de către Tribus Laura Carina.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.