Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Tribus Ecaterina Ana

1913 - 1997
Parcul Lugoj
Tribus Ecaterina Ana

Draga noastră CEATĂ

(de apași, de papuași, de siuși),

 Nu știu dacă ai înțeles, trăind, cât de mult te-am iubit și cât de mult ți-am înțeles destinul. Atât de puțin ai fost fericită!

Știam atunci că te-ai căsătorit dintr-o foarte mare dragoste, că ți-ai urmat soțul, plecând din familia ta, că după o perioadă de doar 8 ani ai revenit la Târgu-Jiu cu un copil de mână, cu tatăl nostru, pe  care l-ai divinizat și pentru care ai făcut tot ceea ce ți-a stat în putință. L-ai crescut cu multă dragoste, te-ai bucurat de cumințenia și respectul lui, de copiii lui, de realizările lui.

Și am înțeles, mai târziu, că ai personificat dragostea adevărată: nu te-ai recăsătorit și ai trăit într-o perpetuă așteptare, sperând că soțul tău și bunicul nostru va reveni din prizonierat. Nu s-a întâmplat asta niciodată și, pe de o parte, îi făceai pomeni, pe de alta sperai să apară. Așa ți-a trecut viața ...

Sunteți, măcar acum, împreună?

Vă iubim mult, mult de tot,

Iulia și Laura

Plantat cu dor în amintire de către Tribus Laura Carina.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.