Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Vasii Vasile Ion

1951 - 2023
București 2
Vasii Vasile Ion

„Vine omul,

Stă oleacă,

Mai discută,

Dar și pleacă”.

Eu asta țin minte din copilărie și atunci am realizat că tu ai un simț al umorului pe care nu-l știam. Nu vorbeai mult, dar te făceai înțeles.

Te-am cunoscut mai bine târziu și mi-a marcat existența. Te credeam altfel, dar tu erai de fapt un om care ținea multe în el. Iar când mă gândesc acum la tine îmi vin în minte toate astea: buna dispoziție, smerenie, modestie, hărnicie, dărnicie nemăsurată, bunătate fără să se știe, singurătate într-o formă pozitivă, liniște, natură, înțelepciune, resemnare, acceptare, demnitate. Este uimitor câte mi-ai transmis chiar dacă nu vorbeam mult. Însă uneori, un gest, o privire, o strângere de mână spun mai mult decât cuvintele.

Ai fost protectorul nostru și te iubim, tata, pentru tot ce ai fost.

P.S. Spune-i mamei că o iubim și pe ea, știu că e bine și că îi simt prezența pretutindeni.

Eu și Livia vă iubim nespus și vă mulțumim pentru că ne-ați fost părinți pe acest pământ. Rămânem împreună pentru totdeauna!

Plantat cu dor în amintire de către Vasii Iulia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța, Oradea, Brașov, Tg. Mureș am făcut parcuri cu sute de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea vieții omului pe care îl onorezi în acest fel.