Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Băzăvan Tita-Daniela

1987 - 2015
București 2
Băzăvan Tita-Daniela

Pentru toți copiii din lume mami este MAMI. 

Este aerul și apa, este viața, este suport moral și emoțional, este tot. Este planeta unde un copil crește frumos și sigur pe el. Este cel mai magic, cel mai real, cel mai sigur loc unde poți să te refugiezi când ești fericit, când îți este frică, când afară tună tare și fulgeră de îți îngheață sângele în vene și în brațele lui mami este cald și liniște.

Mami este cel mai scump dar de la Bunul Dumnezeu, pe care dacă l-ai pierdut, chiar și la o sută de ani după, tot mami este, și viața ți se năruie precum castelele de nisip… daaar să ți se întâmple la patru ani și jumătate? Ce să mai zici? Cum treci peste? Nu, nu, nu se poate, chiar nuuuuu! Nimeni și nimic nu poate să o înlocuiască, MAMI este una. Era totul pentru copii, era totul pentru toți, mici, mari, știu că nu a vrut, știu că se ruga să mai trăiască, să mă facă mare și pe mine, David. Mă iubea mai presus de viața ei, eram pentru ea tot, dar m-am trezit într-o zi urâtă de iarnă fără de ea.. 

Am ajuns aici fără mami meu și nu există remediu pentru asta niciodată. Eu tot o ❤️ nu o voi uita niciodată, nu am uitat-o nici o secundă și îl ROG pe BUNUL DUMNEZEU să AIBĂ GRIJĂ de MAMI MEU!🙏🙏🙏😥😥😥😥❤️❤️❤️

Plantat cu dor în amintire de către David Băzăvan și Floarea Nedea.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-08-04 10:13:47

    Ce trist! Atât de tânără! Un copil nu va uita niciodată câtă durere este în a-ți pierde mama.😓😓😓

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.