Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Moza Roman Victor Gavril

1989 - 2021
București 2
Moza Roman Victor Gavril

Roman, prietenul nostru drag, medic urgentist prin vocație și suflet, cunoscut pentru profesionalismul și devotamentul său, a plecat dintre noi mult prea devreme, în urmă lăsând un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea pe care a servit-o cu atâta dăruire.

În fiecare zi a dat dovadă de curaj și empatie, responsabilitate în rolul de salvator, tratând fiecare pacient cu respect și compasiune. Zâmbetul lui cald și cuvintele încurajatoare aduceau mereu speranță în sufletele celor care se aflau în momente dificile.

Pentru familie și prieteni era o persoană caldă și iubitoare, întotdeauna gata să ofere sprijin și încurajare. Simțul umorului și bunătatea sa făceau ca prezența lui să fie o adevărată bucurie.

Colegii de la spital își vor aminti mereu de el, de medicul devotat, omul deosebit și colegul de nădejde, gata să împărtășească din experiența sa. Exemplul său de altruism și dedicare ne va inspira mereu și ne va aminti de importanța de a fi acolo unul pentru celălalt, de a ne ajuta și de a ne susține, așa cum o făcea el.

Roman, vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, odihnește-te în pace, prieten și coleg drag. Ne lipsești enorm și ne vom aminti mereu de tine cu recunoștință și iubire!

Plantat cu dor în amintire de către colegii din UPU-SUUB.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-06-12 20:35:25

    Dumnezeu să-l vegheze în pace!🙏🤍🤍

  • Adaugat in data: 2024-06-25 07:34:16

    Dacă ai ști cât de dor mi-e de tine, ar înflori copacii zi și noapte. Dar timpul nu ne iartă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța, Oradea, Brașov, Tg. Mureș am făcut parcuri cu sute de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea vieții omului pe care îl onorezi în acest fel.