Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe.

DONEAZĂ →

Moza Roman Victor Gavril

1989 - 2021

Plantat cu dor în amintire de către colegii din UPU-SUUB

Roman, prietenul nostru drag, medic urgentist prin vocație și suflet, cunoscut pentru profesionalismul și devotamentul său, a plecat dintre noi mult prea devreme, în urmă lăsând un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea pe care a servit-o cu atâta dăruire.

În fiecare zi a dat dovadă de curaj și empatie, responsabilitate în rolul de salvator, tratând fiecare pacient cu respect și compasiune. Zâmbetul lui cald și cuvintele încurajatoare aduceau mereu speranță în sufletele celor care se aflau în momente dificile.

Pentru familie și prieteni era o persoană caldă și iubitoare, întotdeauna gata să ofere sprijin și încurajare. Simțul umorului și bunătatea sa făceau ca prezența lui să fie o adevărată bucurie.

Colegii de la spital își vor aminti mereu de el, de medicul devotat, omul deosebit și colegul de nădejde, gata să împărtășească din experiența sa. Exemplul său de altruism și dedicare ne va inspira mereu și ne va aminti de importanța de a fi acolo unul pentru celălalt, de a ne ajuta și de a ne susține, așa cum o făcea el.

Roman, vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre, odihnește-te în pace, prieten și coleg drag. Ne lipsești enorm și ne vom aminti mereu de tine cu recunoștință și iubire!

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii


  • Postat la data: 2024-06-12 20:35:25

    Dumnezeu să-l vegheze în pace!🙏🤍🤍

  • Postat la data: 2024-06-25 07:34:16

    Dacă ai ști cât de dor mi-e de tine, ar înflori copacii zi și noapte. Dar timpul nu ne iartă. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!

Alte povești

FotografieIon Popp

1950 - 2023

CITEȘTE POVESTEA →
FotografieMariana-Angela Popp

1953 - 2020

CITEȘTE POVESTEA →
Fotografiemama

1952 - 2019

CITEȘTE POVESTEA →
FotografieMitu Rodica

1990 - 2023

CITEȘTE POVESTEA →
FotografieGurgu Gheorghe

1948 - 2004

CITEȘTE POVESTEA →
FotografieMihail Titoianu

1961 - 2021

CITEȘTE POVESTEA →
FotografieLupu Costinel

1959 - 2017

CITEȘTE POVESTEA →

Plantează un copac

Pentru cei care intră în parc întâmplător e doar un parc. Se vor plimba pe alei, se vor odihni pe bănci sau la umbra copacilor. Pentru tine, copacul plantat în memoria celui pe care l-ai iubit va ocroti cu umbra lui un om necunoscut care-și caută tihna.

PLANTEAZĂ →

© 2023 plantatiinamintire.ro All Rights Reserved