Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Borşan Alexandru-Florin

1974 - 2020
Targu Mures
Borşan Alexandru-Florin

Alexandru-Florin Borșan, Sandi, cum îl numeau cei dragi, s-a născut în Târgu-Mureș, copilărind în cartierul Dâmbul Pietros, acolo unde și-a creat prietenii de o viață, așa cum își amintesc cunoscuții.

După gimnaziu, a urmat cursurile liceului „Gheorghe Șincai”, după care a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Dimitrie Cantemir”. S-a angajat apoi la Oficiul de Cadastru Târgu-Mureș, unde a fost mereu apreciat de către colegi și de către cei care au interacționat cu el. A fost un om blând, care întreținea prietenii și sărea mereu în ajutorul celor care îi solicitau sfaturile.

După căsătorie, se nasc cei doi copii, Radu și Alexandra, pe care i-a iubit mult. Relația pe care a creat-o cu aceștia a fost una deosebită, fiind mereu asemeni unui far ce strălucea în noapte, unui izvor nesecat de bunătate și înțelegere. Din păcate, după o suferință scurtă, Sandi a pierdut lupta cu o boală cruntă și s-a stins la doar 46 ani. Va rămâne mereu în amintirea noastră, a mamei îndurerate, a copiilor, a surorii sale și a celor care l-au cunoscut și apreciat.

Plantat cu dor în amintire de către Ale, Radu și părinții.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.