Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Borda Alexandru

1958 - 2018
Targu Mures
Borda Alexandru

Viața este un amalgam de bune și de rele, așa au fost și cei 60 de ani, alături de Pilu, „copilu", cel mai mic dintre cei patru frați. Aș fi vrut mai mult dar... Dumnezeu a hotărât altfel. Mi-e dor de tine, fratele meu drag. Durerea este veșnică, precum dragostea ce ți-o port. Până ne vom revedea... ca în anii copilăriei, rămas bun Pilu.

Plantat cu dor în amintire de către sora ta, Lola.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-05-02 20:48:29

    Dragul nostru Pilu, îți ducem dorul și te purtăm în rugăciunile noastre. Poate și acolo, în lumea celor drepti, gândul tău este la cei dragi ție și ne iubești mai mult decât pe tine însuți. Până la revederea noastră te purtăm în suflete și în gânduri. Odihnă veșnică!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.