Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Alex Burlan

1978 - 2023
București 2
Alex Burlan

Alex sau Ali, cum rămâne imprimat pe sufletul meu pentru totdeauna. Omul-zâmbet, omul senin, omul care știa să răsară direct în inimă, pentru toți cei cărora le-a atins viața. Și au fost mulți. Fiindcă superputerea lui era că reușea să adune oameni în jurul lui, în viața lui, în sufletul lui. Un suflet atât de uimitor de încăpător. Un suflet care a știut să își păstreze bucuria, inocența de copil până la maturitate. Abia după ce s-a stins brusc, fără să știm sau să știe, am realizat cu toții că zâmbetul și inocența lui erau, fără doar și poate, de înger.

Îngerul nostru drag în viața noastră și deasupra noastră.

Iubire și lumină, Ali.

Plantat cu dor în amintire de către Becher Irina.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-26 08:04:12

    Iubitul meu, oricâte vieți aș avea și în oricâte universuri m-aș afla, tot pe tine te-aș căuta. Te iubesc, nu mult, nu puțin, cu totul.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.