Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Tribus Roland Emil

1941 - 1997
Parcul Lugoj
Tribus Roland Emil

IUBITUL MEU PUP,

Îți scriu plângând. Noi doi n-am vorbit niciodată despre moarte, noi doi n-am crezut că ne pândește de aproape. Pot spune că am fost luată prin surprindere și că n-am acceptat, decât târziu și treptat, realitatea ei. N-am înțeles nici atunci și nici acum de ce a trebuit să rămân singură cu fetele, să mă bucur doar eu de realizările lor, să am emoții pentru încercările lor, pentru eventualele lor eșecuri. Dar am fost prezentă, le-am fost alături, indiferent cât m-au putut implica în viața lor. Dar de ce singură?

Noi știm că tu ne-ai fost aproape în toți acești 25 de ani de absență. Ne-ai iubit prea mult ca să te poți detașa de noi. Și am simțit mereu asta. Ți-am mai spus, dar repet, că am rămas pentru Târgu-Jiu, ceea ce tu ai creat. Am purtat cu mândrie numele TRIBUȘ, mi s-au deschis uși, am fost prețuită mai ales datorită numelui, frumosului tău nume. Laura și Iulia, ca o "scuză" că nu au fost băieți, ți-au păstrat acest nume, iar prin Iulia, l-au dus mai departe și copiii ei: Leon - Roland și Tudor - Paul. Ce mândru ai fi să-i vezi! Primul - student la Oxford, al doilea - licean la Liceul Economic din Tg - Jiu. Amândoi cuminți și frumoși.

Împreună, noi doi, am crescut și educat două fete de care putem să fim mândri. Ambele sunt iubite și admirate, ambele te-au divinizat. Ambele ți-au urmat cariera, fiind acum prețuite și respectate ca și tine.

Timpul ce ne desparte ne apropie, de fapt. Sper să ne putem întâlni. Doar această speranță m-a întărit!

ÎMPREUNĂ ÎN VIAȚĂ, ÎMPREUNĂ ÎN VEȘNICIE! Este credința mea neclintită, pe care am  încrustat-o pe Crucea noastră!

Te iubesc și acum ca atunci și ca întotdeauna!

Pupa ta!      

Plantat cu dor în amintire de către Tribus Laura Carina.
zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.