Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Gliga Miron

1946 - 2023
Targu Mures
Gliga Miron

Bunicul meu a fost foarte bun și foarte iubitor. Îmi este tare dor de el și de momentele petrecute împreună: când am jucat tenis, când ne uitam la tenis la televizor, când jucam șah sau table, când dormea cu mine, când strângeam ouăle de la găini, când am suflat împreună în lumânările de pe tort, când mă căra cu roaba prin curte sau când îmi aducea fructe din grădina lui. Mulțumesc Miron, pentru tot ce mi-ai oferit!

Plantat cu dor în amintire de către Sabau Stefania.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-19 19:07:42

    Un tată care a șlefuit 2 pietre prețioase și un bunic care cu experiență de viață, cu sufletul lui și iubirea lui ar fi șlefuit 2 smaralde de nepoți. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

  • Adaugat in data: 2024-04-19 19:47:35

    Ne este foarte dor de tine. :( Odihnește-te în pace!

  • Adaugat in data: 2024-04-24 11:22:26

    Întradevăr ați petrecut clipe frumoase. Te-a învățat să plantezi și să îngrijești pomi. Ești minunată că îi păstrezi vie amintirea.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.