Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Pop Aurelia

1939 - 2022
Targu Mures
Pop Aurelia

🙏💖🙏Mică dragă, nefericită pentru noi ziua de 17 martie 2022, când ai plecat pe un drum fără de întoarcere. N-am fost și cred că nu e nimeni pregătit să-și piardă părinții, dar te vom purta în sufletele noastre toată viața. Te pomenim foarte des și-ți mulțumim că ne-ai dăruit viață, ne-ai crescut, ne-ai educat, ne-ai învăţat și prin exemplul propriu, ne-ai arătat ce-nseamnă respectul pentru muncă, pentru oameni, pentru viaţă.

🙏💖🙏Ne e dor de dumneata, ne e dor de sfaturile înţelepte, pe care le primeam odată. Ne e dor să râdem, să povestim, să mâncăm împreună. Ne-au rămas doar amintirile frumoase când eram cu toții acasă de sărbători și de zilele de naștere. Acuma nici o sărbătoare, nici o zi, nu mai e la fel de când ai plecat de lângă noi.

🙏💖🙏Plecarea dumitale din această lume a fost un moment dureros și nu am fost pregătiți să te pierdem.

🙏💖🙏Cu lacrimi în ochi și nod în gât, îți spunem că vei rămâne în amintirea și-n sufletul nostru de unde nu vei pleca niciodată. Ne e greu să acceptăm că nu mai ești lângă noi și te rugăm să ne veghezi de-acolo de sus.

🙏💖🙏Dumnezeu să te odihnească în pace și în liniște mică dragă, iar nouă celor rămași fără măngâierea dumitale, Doamne Doamne să ne ofere alinare!

🙏💖🙏Cu drag și dor am plantat acești copaci în amintirea dumitale, noi copiii: Ani, Rely, Dorin, Aurel, nepoții: Sergiu, Radu, Claudiu, Cristina, Aurelian, Alina, Lucian, Florin, strănepoții: Lara, Marc, Raul și Cristian.

🙏💖🙏

Plantat cu dor în amintire de către Aurel Drăgan.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.