Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Samarghitan Alex-Gabriel

1985 - 2021
Targu Mures
Samarghitan Alex-Gabriel

 A fost greu, dar a trebuit să accept ceea ce mi s-a dat! Sunt recunoscătoare pentru că te-am avut în această viață, dragul meu băiat!

De multe ori îți spuneam să te odihnești, să nu muncești așa de mult, dar tu îmi răspundeai zâmbind „...lasă mamă, termin gardul din jurul casei și voi avea timp pentru relaxare și pescuit cu fratele meu!” A fost aproape gata, dar accidentul de la locul de munca ți-a curmat viața mult prea devreme și visul tău de a-ți deschide propriul atelier de reparații auto.

Ai lăsat în urmă un gol imens în inimile tuturor celor care te-au cunoscut, deoarece ai fost omul care sărea în ajutorul oricui, oricând, un om bun, harnic, iubitor și mereu cu zâmbetul pe buze!

Un tată exemplar pentru fiica ta, Alexia!

Te iubesc oriunde te-ai afla în universul ăsta!

Plantat cu dor în amintire de către Samarghitan Anna.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-11 18:10:34

    Odihnă veșnică!

  • Adaugat in data: 2024-04-16 09:51:04

    Îmi amintesc cu drag de tine, dragul meu vecin, mereu pus pe treaba, mereu săritor să ajuți și un tată extraordinar. A fost un șoc să aflu că nu mai ești, că fetița ta nu mai are cu cine se juca, cu cine face baie, cu cine râde și se distra..Odihnă veșnică între îngeri!

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.