Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Ioan și Maria Alexa

1939/2020 - 1940/2012
Targu Mures
Ioan și Maria Alexa

Dragii noștri părinți, mica și ticu!

Dorul de voi este un sentiment puternic care ne urmărește zi de zi. Ne este dor de voi și ne-am dori din toată inima să vă simțim din nou căldura îmbrățișării voastre, să vă auzim vocile blânde, să vă vedem chipurile atât de dragi! Chiar și pentru câteva clipe!

Ați fost cei care au avut grijă de noi din toate punctele de vedere, totdeauna ați avut pentru noi un sfat, o vorbă bună. Am vrea să vă vedem în poartă cum ne conduceți cu privirea, cu speranța în suflet că ne vom revedea curând...

Când nu mai avem părinți, realizăm cât de greu ne este fără ei și înțelegem cu timpul că nu putem decât să aprindem din când în când o lumânare și să ne aducem aminte cu plăcere de toate momentele împreună.

Pentru noi ați fost temelia a tot ceea ce înseamnă viața, educație, omenie, încredere, empatie, toate valorile unei familii.

Vă suntem veșnic recunoscători pentru toate acestea și, în memoria voastră, am dat viață unui copac la umbra căruia vom petrece din nou momente alături de voi.

Vă vom iubi pentru totdeauna!

Fiicele Jeni și Mărioara

Plantat cu dor în amintire de către Blozs Eugenia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.