Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Mircea

1960 - 2021
Targu Mures
Mircea

Dragul meu,

Împreună am avut Totul, mai puțin Timp. 

Defectele noastre s-au potrivit perfect, iar calitățile tale au netezit toate asperitățile, așa că noi am avut parte de o călătorie minunată prin viață.

Îți mulțumesc!

Plantat cu dor în amintire de către Iulia Sarbu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

  • Adaugat in data: 2024-04-11 08:19:02

    Ne lipsești. Te îmbrațișez cu drag, oriunde ai fi!

  • Adaugat in data: 2024-05-13 19:30:49

    Dragul meu fiu, au trecut trei ani de când soarta nemiloasă a ales să fii voiajor spre alte stele, mai generoase, poate, dar amintirea ta e încă atât de vie, iar mărgăritarele lacrimilor neplânse mai stăruie în ochii noștri. Te-ai stins ca o lumânare, răspândind lumină până la sfârșit. Blând, bun la suflet și înțelept, ai înțeles să trăiești frumos viața - fără a râvni la glorie și la avuție, într-o familie iubitoare și între prieteni sinceri și statornici, sporindu-ți mereu zestrea intelectuală și frumusețea spiritului. Cu mintea ta de matematician, dar cu suflet de artist, ai fi dorit să devii arhitect, dar poate că destinul te-a călăuzit spre Facultatea de matematică-informatică din Iași, orașul în care aveai să-ți întâlnești iubirea vieții tale. Mica ta familie (Iulia și Ana) ți-a dat sentimentul de împlinire ca om; familia a devenit oaza ta de fericire. Dacă aș crede în metempsihoză, aș fi convinsă că te-ai reîntrupat într-un mesteacăn, atât de multe similitudini găsesc între voi - de la învelișul alb, iradiind puritate și dăruire, la flexibilitatea ramurilor și a frunzelor, lăsând să treacă vânt și vreme rea, fără a se frânge, dar și moderația, nefiindu-i prielnice nici zonele fierbinți, nici cele prea reci... Dragă Mircea, te purtăm în suflet în toate zilele vieții noastre, dar poate că MESTEACĂNUL tău va fi cel care-ți va prelungi amintirea dincolo de noi, ca o răsplată post-mortem a unei vieți oneste și a unui caracter exemplar.

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.