Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Bogdan Socol

1980 - 2023
București 2
Bogdan Socol

10 august 1980 - 10 februarie 2023. Bogdan Socol a fost un comentator sportiv excepțional, iar vocea sa a străbătut terenurile de fotbal și a răsunat în fiecare gol marcat, în fiecare moment de tensiune din teren. 

El știa să surprindă și să împărtășească acele emoții intense, transformând fiecare meci într-o poveste epică. Sufletul său va rămâne veșnic viu, în eter, între goluri și tribunele stadioanelor, aducând cu el ecouri ale aplauzelor.

Urmându-si o altă mare pasiune, înotul în ape înghețate, Bogdan a plecat dintre noi vineri, 10 februarie 2023. A intrat pentru ultima dată sub gheața lacului Bragadiru, lăsând în urmă familia îndurerată, soția, cei 3 copii (Sara, Noah și Iris), mama, tatăl, prietenii și sute de mii de fani...

Atunci când înoți sub gheață, te confrunți cu temerile tale și cu depășirea limitelor, te simți puternic și încrezător în abilitățile proprii. Această experiență intensă și riscantă, Socolino o compara cu o meditație în mișcare… Câți oameni își trăiesc ultimele clipe din viață făcând ceea ce iubesc?

Un soi de rugăciune, împletită cu dor

Plutește peste Lacul ce redevine viață,

Vibrează pe sub apă, iar tu intri ușor

Și timpul se oprește, acoperit de gheață.

Plantat cu dor în amintire de către Dora Cumpănașu.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.