Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Filimon Daniel Marinel

1966 - 2019
Targu Mures
Filimon Daniel Marinel

Dragul nostru Daniel,

Cu fiecare clipă ce trece, simt golul lăsat de absența ta în viața mea. Ai fost și vei rămâne mereu o prezență esențială în inima mea. Ieri, azi și în fiecare zi care va urma, îmi va fi dor de tine într-un mod pe care cuvintele nu-l pot descrie.

Ai fost nu doar soțul meu iubit, ci și un tată extraordinar pentru Flaviu. Fiecare gest, fiecare cuvânt al tău a adus lumină în viețile noastre și ne-a umplut de bucurie și mândrie. A fi alături de tine a fost o binecuvântare și o onoare de care sunt recunoscătoare în fiecare zi.

Știu că nu doar noi te-am iubit și apreciat, ci și cei din jurul nostru. Prietenii și cunoscuții noștri te-au respectat și admirat pentru bunătatea, înțelepciunea și generozitatea ta. Amintirile cu tine vor fi mereu însoțite de zâmbete și căldură, iar poveștile tale vor trăi în inimile celor care te-au cunoscut.

Chiar dacă nu mai pot simți căldura brațelor tale acum, știu că vei fi mereu cu noi, în amintirile frumoase pe care le-am creat împreună și în dragostea ce ne-a unit.

Cu dragoste și recunoștință,

Lidia și Flaviu

Plantat cu dor în amintire de către Filimon Olidia.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.