Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Morariu Sorin-Eugen

1963 - 2021
Parcul Lugoj
Morariu Sorin-Eugen

Plantez un copac pentru omul care cânta când punea masa, care stătea la povești cu doamna de la magazin, care era stâlpul familiei și care, până în ultima clipă, a avut grijă de cei din jurul lui.

Plantez un copac pentru omul care la rândul lui a plantat copaci, a construit, a transformat, a reparat, a venit cu soluții și idei și a lăsat atât de multe în urma lui.

Povestea asta e despre omul care a prețuit fiecare moment și a trăit cu zâmbetul pe buze. Fiecare discuție era una interesantă și se termina cu un râs copios. E despre omul care știa să te asculte și să îți spună o vorbă bună. E despre bucurie, bunătate, dăruire.

Viața e un dar și nu pot decât să mă consider norocoasă că am avut parte de tine. În amintirea ta, aduc și eu un strop de viață în lume. Rămâi cu mine, mereu.

Plantat cu dor în amintire de către Suteu Alina-Bianca.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.