Avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce poveștile mai departe. DONEAZĂ!

Simona Neagu

1974 - 2002
Targu Mures
Simona Neagu

În amintirea dulce a Simonei.

Cu un zâmbet permanent, mereu strălucind în hainele ei elegante și cu un râs ce aducea lumină în inimile noastre. Simona era o brunetă frumoasă și seducătoare cu ochi plini de viață și o gropiță adorabilă pe obrazul său, întregeau farmecul zâmbetului ei cuceritor.

Cu o apariție plină de grație și farmec, Simona atrăgea privirile tuturor celor din jur. Cu o simplă privire, reușea să încânte și să aducă un zâmbet pe fețele tuturor. Era un adevărat izvor de veselie și energie pozitivă, care emana din fiecare por al ei.

Simona era pur și simplu o fântână de veselie și energie pozitivă. Era mereu gata să împărtășească o glumă sau o poveste, aducând zâmbete pe fețele tuturor celor din jurul ei. Fie că era vorba de plante sau de animale, sau pur și simplu de oameni, Simona îi iubea pe toți cu aceeași pasiune și gingășie.

În plus, generozitatea ei nu avea margini. Nu se oprea niciodată din a ajuta pe cei din jur, fără să ceară nimic în schimb. Cu un suflet plin de iubire și compasiune, ea era un model pentru toți cei din jurul său.

Chiar și acum, când privim în urmă, ne amintim cu drag de acele momente petrecute alături de ea, momente pline de căldură și lumina ei fermecătoare.

Plantat cu dor în amintire de către Adela.

Trimite un comentariu

Suntem suma experiențelor și oamenilor care ne-au modelat. Dacă acest om ți-a fost și ție drag, cititorule, poți oricând să adaugi o poveste, care să-i completeze amintirea. Îți mulțumim!

Comentarii

zi de bine

În Lugoj, București, Constanța și Oradea am făcut patru parcuri, cu câte 100 de arbori. Fiecare copac plantat în memoria celui pierdut are un cod QR care, scanat, duce spre o poveste. Povestea omului pe care îl onorezi în acest fel.